anodos

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΜ 1600+
Τώρα είναι 28 Ιουν 2017 22:17Welcome
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ANODOS.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ANODOS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ANODOS ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΜΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!Welcome to ANODOS

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today


Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Αύγ 2008 11:05 
Χωρίς σύνδεση
Μισοκιλοβαττάκιας
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 26 Ιούλ 2007 18:15
Δημοσιεύσεις: 273
Τοποθεσία: ON AIR
Has thanked: 8 time
Have thanks: 2 time
Highscores: 1
Πατήστε για προβολή αναφοράς Πατήστε για προβολή αναφοράς

anodos.freeforums.org

Εγγραφή

Κατά την εγγραφή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τρία υποχρεωτικά πεδία:
1) Όνομα χρήστη: Ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα εμφανίζεστε στο forum
2) Κωδικός πρόσβασης: Για την πιστοποίησή σας από το σύστημα
3) Διεύθυνση e-mail: Για επαλήθευση του account σας

Εκτός από το όνομα χρήστη και την διεύθυνση e-mail, κανένα από τα λοιπά παραπάνω στοιχεία δεν είναι ορατό δημόσια, ούτε μπορούν να παραχωρήθουν από τους διαχειριστές σε τρίτους.

Μετά την εγγραφή σας μπορείτε προαιρετικά να συμπληρώσετε κι άλλες δημόσιες πληροφορίες, όπως:
- Διεύθυνση μέσων online επικοινωνίας (ICQ, Yahoo, MSN Messenger) αν θέλετε να έχουν τα άλλα μέλη τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας
- Ενδιαφέροντα, απασχόληση, περιοχή διαμονής κ.ά., ώστε τα άλλα μέλη να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς
- Avatar, δηλαδή μια εικόνα που θα εμφανίζεται κάτω από το όνομά σας στα μηνύματα που δημιουργείτε
- Μια υπογραφή, δηλαδή ένα κείμενο που θα εμφανίζεται αυτόματα στα μηνύματα που δημιουργείτε στο forum

Δεν επιτρέπονται οι διπλοεγγραφές, δηλαδή η δημιουργία ή χρήση περισσότερων από ένα accounts από το ίδιο άτομο.

Μη χρησιμοποιείτε usernames με περιεχόμενο ποδοσφαιρικό, υβριστικό ή πολιτικό και usernames που φέρουν ονόματα εταιρειών ή δημοσίων προσώπων.Περιεχόμενο μηνυμάτων, υπογραφών και avatars

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές του anodos.freeforums.org θέσπισαν τους παρακάτω κανόνες με σκοπό την ομαλή λειτουργία της σελίδας.


1. Η ομάδα του anodos.freeforums.org δεν επικροτεί και δεν υποστηρίζει παράνομες εκπομπές ραδιοκυμάτων. Τα κυκλώματα των πομπών έχουν σαν στόχο τον πειραματισμό και την ερευνητική πλευρά των υψηλών συχνοτήτων. Δεν επιτρέπονται μηνύματα που προάγουν την πειρατεία του ραδιοφάσματος

2. Τα μηνύματα απο τα μέλη της κοινότητας του anodos.freeforums.org δεν εκπροσωπεύουν τα νομικά πρόσωπα και ιδιοκτήτες της σελίδας. Οι διαχειριστές ή οι συντονιστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν καταστροφές του εξοπλισμού, των κυκλωμάτων ή συσκευών σας.


3. Σχόλια και παρατηρήσεις που αφορούν στην καλή λειτουργία της σελίδας είναι πάντα ευπρόσδεκτα και όσο πιο συχνά γίνονται τόσο καλύτερα.

4. Να γράφετε το μήνυμά σας στις αντίστοιχες κατηγορίες του forum. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να βρείτε τυχόν παρόμοιες συζητήσεις και αν υπάρχουν ρωτήστε εκεί. Έτσι έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε απάντηση, αφού το υπάρχον θέμα, παρακολουθείται από περισσότερα άτομα.

5. Δεν γινόμαστε επιθετικοί και δεν χρησιμοποιούμε ύβρις στον λόγο μας αλλά αντίθετα στηρίζουμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα.

6. Απαγορεύεται η δημοσίευση λογισμικού που δεν είναι ελεύθερης χρήσης (warez, crack) καθώς και η δημοσίευση υλικού με πορνογραφικό περιεχόμενο.

7. Έχουμε πάντα ανοικτό μυαλό και πιστεύουμε στην ελευθερία του άλλου και στο δικαίωμα του να έχει την δική του άποψη, ασχέτως ηλικίας και γνώσεων.

8. Δεν απαιτούμε απάντηση ή λύση στο πρόβλημά μας από τα μέλη της σελίδας. Κάθε απάντηση δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι και η σωστή έστω και αν όλα συνηγορούν σε αυτό.

9. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται στον τίτλο του μηνύματός.

10. Σε ερωτήματα τεχνικής φύσης στα forum, δεν απαντάμε εάν δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό να πούμε. Σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Όσοι ζητούν βοήθεια πρέπει να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα, ώστε να βρεθεί και η σωστή λύση.

11. Για νομικούς λόγους απαγορεύεται η δημοσίευση υλικού και κυκλωμάτων παράνομης λειτουργίας και σχέδια αποκωδικοποίησης συνδρομητικών καναλιών επίγειας ή δορυφορικής μετάδοσης.

10. Να μην χρησιμοποιείτε user name που προκαλούν (χυδαία ή προκλητικά). Δεν ανεβάζουμε "πικάντικες", ούτε "αμφιλεγόμενες" φωτογραφίες σαν avatar.

12. Παρακαλούμε αποφύγετε όσο μπορείτε τη χρήση greeklish, δηλαδή ελληνικών λέξεων γραμμένων με αγγλικά γράμματα (π.χ. "Kalhmera se olous" αντί για "Καλημέρα σε όλους"). Τα greeklish κατά κανόνα κάνουν τα μηνύματα πιο δυσανάγνωστα στους περισσότερους χρήστες και η χρήση τους πρέπει να αποφεύγεται.

14. Οι διαχειριστές ή οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιοδήποτε μήνυμα το περιεχόμενο του οποίου δεν πληρεί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως οι διαχειριστές ή οι συντονιστές δεν φέρουν την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

15. To site και το forum του anodos.freeforums.org σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων των μελών του.

16. Δεν επιτρέπονται μηνύματα, υπογραφές και avatars με περιεχόμενο:

1) πορνογραφικό
2) τρομοκρατικό
3) πολιτικό
4) που αντιτίθεται στους νόμους περί copyright ή παράνομου λογισμικού (warez, cracks, serials)
5) ανθελληνικό
6) ποδοσφαιρικό (εξαιρούνται μηνύματα που αφορούν την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας, αρκεί να διατηρούνται σε ήπιους τόνους)
7) avatars και υπογραφές που φέρουν τους διακριτικούς τίτλους admin, administrator, moderator ή παρεμφερείς αυτών (εξαιρούνται μόνο τα μέλη που ανήκουν στις
εν λόγω ομάδες)

Πρός όλα τα μέλη του anodos.freeforums.org


Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση Λεπτομέρειες δημοσίευσης
Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Γρήγορο εργαλείο:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

cron
suspicion-preferred